U normalnim situacijama, sljedeći susret sa Vašim stomatologom je za 7 dana od zahvata. Obično se tada vade konci osim ako se ne radi o resorbirajućem materijalu.
Važem doktoru se uvijek treba javiti ranije ako primjetite neke od sljedećih simptoma:

  • krvarenje nije prestalo nakon uklanjanja tampona gaze
  • pacijent osjeća slabost i došlo je do rasta tjelesne temperature
  • rana je crvena, upaljena i boli

Ako pacijent primjeti bilo koji od ovih simptoma, trebao bi se odmah javiti svom doktoru kako bi doktor poduzeo dodatne mjere opreza i osigurao pravilno cijeljenje. Obično se to odnosi na propisivanje antibiotika i učestalije kontrole.
Naravno, u slučaju da imate bilo kakvo pitanje Vaš liječnik bi uvijek trebao biti dostupan za Vas.
U našoj ordinaciji pacijenti dobivaju detaljne upute kako je gore navedeno, no bez obzira na to, mi svakog našeg pacijenta dodatno kontaktiramo 24 sata nakon zahvata a ako je potrebno i nakon 72 sata kako bismo bili sigurni da smo učinili sve što je u interesu pacijentovog zdravlja

RADNO VRIJEME:

Pon, Sri, Čet 13:00–21:00
Uto, Pet 8:00–16:00

Prema dogovoru uz prethodnu telefonsku najavu na +385 95 5174 479

POSJETITE NAS

OUR VALUES

Želimo da vam prvi posjet našoj ordinaciji bude ugodan.

Pri prvom posjetu ispuniti ćete “upitnik o zdravlju” i navesti svoje tegobe i želje vezane uz dentalnu terapiju. Ako vas je k nama uputio vaš stomatolog svakako ponesite postojeće rengenske snimke. Nakon što se dobro upoznamo sa vašim problemima ponuditi ćemo vam terapijska rješenja.

Svaka dentalna terapija strateški je planirani projekt. Nakon prvog pregleda dobiti ćete sve potrebne informacije o planu zahvata. Objasniti ćemo vam postupke i rizike pojedinih zahvata, te također pričati o trajnosti radova i njihovom održavanju. Koristimo isključivo materijale koji su se svojom dugogodišnjom upotrebom dokazali kao učinkoviti i biokompatibilni.

Cilj su nam dugoročni uspjeh i funkcionalnost u skaldu sa biološkim konceptima.

Kontaktirajte nas

Javiti ćemo se u što kraćem roku.

KONTAKTIRAJTE NAS